Jäsenmaksuajo 2021 on suoritettu.
Jäsenmaksulasku tulee sähköpostiisi, tai kirjeenä osoitteeseesi. Laita jäsenmaksu maksuun viimeistään eräpäiväksi. Jäsenmaksun voi maksaa myös KITI-järjestelmmässä kirjautuneena.Alle 25 vuotiaat jäsenemme on vapautettu jäsenmaksusta, siten että sinä vuonna kun täyttää 25-vuotta ei vielä jäsenmaksua peritä.

UUSI MOBIILIKORTTI TULOSSA – KITISSÄ PUHELINNUMERO OIKEIN?Otamme käyttöön tammikuussa 2021 uuden mobiilikortin – Cardun. Mobiilikortin latauslinkki lähetetään kaikille AKK:n jäsenille tekstiviestillä siinä vaiheessa, kun AKK:n jäsenmaksu on maksettu. Tarkistathan nyt, että omat perustiedot ja erityisesti puhelinnumero on KITI:ssä oikein, jotta mobiilikortin lataamiseen liittyvä tekstiviesti löytää perille.Uusi mobiilikortti kannattaa tammikuussa ladata, sillä kortin alta löytyy oman ID-numeron lisäksi myös jäsentiedot, voimassa olevat kilpailija- ja toimitsijalisenssit sekä tutkinnot. Lisätietoja ja ohjeita mobiilikortista lähetämme tammikuussa.”

Voit kirjautua KITI-järjestelmään käyttäjätunnuksellasi jo on ID numerorsi (joka löyty jäsenmaksulaskussa). Ensimmäisellä kirjautumiskerralla lisäät vain käyttäjätunnuksen (id-numero) ja painat Kirjaudu.

UUDEN MOBIILIKORTIN myötä jäsenetujakin on helpompii hyödyntää!